ГоловнаБлогиБлог Миколи Томенко

«Справедливі тарифи» від кандидата в Президенти Порошенка

Є у мене така слабкість - документи перечитувати. От перечитав програму БПП і з’ясував, що другий рік президентська фракція виконує чужу, антиукраїнську програму дій. До речі, саме тому в свій час я і прийняв рішення вийти з цієї фракції.

 

Фото: EPA/UPG

А нині звертаю увагу на цікавий пункт передвиборчої програми кандидата на пост Президента України Петра Порошенка щодо тарифів.

«Антимонопольний комітет має стати ключовим економічним регулятором. Поле його діяльності - від забезпечення вільної конкуренції у великому бізнесі до гарантій у малому підприємництві. ТАК САМО ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ ЯКОСТІ ТА ВАРТОСТІ ПОСЛУГ В ЖИТЛОВОГО-КОМУНАЛЬНІЙ СФЕРІ, ДЕ ТЕЖ ОРУДУЄ ЖАХЛИВА МОНОПОЛІЯ».

Абсолютно правильна позиція! Щоправда, ніхто і не збирався її виконувати.

От лише питання: чому Антимонопольний комітет не розпочав жодного розслідування й не ухвалив жодного рішення щодо монопольного становища ДТЕК та інших компаній, які працюють на енергетичному ринку?

Отож, влада й олігархи домовилися між собою про поділ прибутків від нових тарифів, а колишній середній клас поділиться з бідними, а бідні поділяться з жебраками…

Це і є нинішня реальна програма дій у справі тарифів від Порошенка-Гройсмана.

Микола Томенко Микола Томенко , Лідер Громадського руху "Рідна країна", доктор політичних наук
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram