ГоловнаБлогиБлог Миколи Томенко

«Чорна каса» Януковича – чергова піар-гра влади?

В історії з оприлюдненням деяких прізвищ фігурантів «чорної каси» Партії регіонів, впадає в очі подвійність стандартів нібито «опозиційних» політиків та журналістів. Начебто й «оприлюднили», але не всіх, а тих, кого не шкода! Тобто, і цю історію використали суто з політичною доцільністю…

Фото: Макс Левин

Цікаво: хто погоджував прізвища тих, кого «не жалко» було оприлюднити?

Для поінформованих людей очевидно, що серед грантожерів Януковича, окрім усім відомих і названих - багато й інших цікавих та колоритних прізвищ нинішніх високопосадовців і «принципових» опозиціонерів.

Тому головна вимога до журналістів, які мають бути принаймні знайомими з професійними стандартами цієї професії: опублікуйте «донорську книгу» Партії регіонів в оригіналі - без цензури Президента і виключень, вмотивованих фінансово чи політично!

Чесно і відверто: вже дістала не лише вибіркова боротьба з корупцією у владі, але й активна участь у цій «піар-боротьбі» квазіопозиційних депутатів і журналістів. Кого дозволено - загризають до політичної смерті, а про тих, хто їх фінансує, - або цілують в одне місце, або сором’язливо мовчать!

Микола Томенко Микола Томенко , Лідер Громадського руху "Рідна країна", доктор політичних наук
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram