ГоловнаБлогиБлог Миколи Томенко

«Один закон - для своїх», або «Один закон – не для моїх!»

Мало хто міг передбачити, що лідери президентського блоку НУНС та ідеологи гасла «Закон - один для всіх» за майже десять років змінять його на принцип «Один закон для своїх».

Фото: Ольга Якимович

Вже майже місяць Президент і його команда вишукують у парламенті 226 голосів за один закон для свого генерального прокурора, і от вчора це майже вдалося – 224... Допомогли Порошенку «побратими», які вже голосували не за один закон для «свого президента», щоправда, прізвище його було Янукович, а ті закони згодом назвали «диктаторськими»…

Маючи досвід 28-разового голосування за закон про «партійну диктатуру», можна припустити, що і за цей закон ще не раз голосуватимуть у парламенті. Проте, є одна проблема: з кожним новим законом «для своїх», прихильників та обгрунтовувачів такого принципу стає все менше і менше. Хіба що всіх працівників Адміністрації Президента в статус політтехнологів перевести!

P.S. Тут ще один популярний політик запропонував розширене тлумачення вищезгаданого принципу: «Один закон - не для моїх»! Мовляв, навіщо виконувати Конституцію і закон про єдине громадянство для державних службовців, коли у вас є «свої» з подвійним громадянством!

А може, ухвалити ще закон про дозвіл для друзів влади офшори ти?!!!

Микола Томенко Микола Томенко , Лідер Громадського руху "Рідна країна", доктор політичних наук
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram