ГоловнаБлогиБлог Максима Полякова

Всі біди Київщини – в мерах? Підтримую масштабну перевірку! Зараз є багато очікувань від децентралізації. Мовляв, коли ж нарешт

Зараз є багато очікувань від децентралізації. Мовляв, коли ж нарешті будуть передані на місця ширші повноваження та більше фінансування. Але ж збільшення повноваженнь – це більша відповідальність! В такому разі, ми не можемо ризикувати, щоб містами і надалі керували корупціонери! Саме тому я з колегами по МДО «Депутатський контроль» розпочинаємо кампанію з перевірки мерів 24 міст Київської області. Протягом двох місяців ми аналізуватимемо, як місцеві голови виконують свої передвиборні обіцянки і чи згадують про них взагалі.

Нас не цікавить політична приналежність та ідеологічні погляди міських голів. Важливі – їхні конкретні справи на благо жителів міст Київщини та відповідальність за свої слова.

«Депутатський контроль» вже направив звернення до міських голів. У них ми просимо надати передвиборну програму кандидата на посаду очільника міської ради та звіт про стан її виконання. Якщо якийсь пункт з програми не виконано, вимагаємо проінформувати про причини. Для комплексного моніторингу роботи міських голів ми збиратимемо інформацію з відкритих джерел, долучатимемо до обговорення громадськість, місцевих активістів, представників ЗМІ та депутатів місцевих рад. Таким чином отримаємо повну картину співвідношення взятих та виконаних обіцянок .

Відкритий тест мерів Київщини на ефективність – ініціатива, що заслуговує на підтримку. Долучайтесь!

Максим Поляков Максим Поляков , Депутат Верховної Ради, член міжфракційного депутатського об’єднання ВРУ "Депутатський контроль"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram