ГоловнаБлогиБлог Дмитра Снєгірьова

Бойовики стягують до Луганська бронетехніку під виглядом «ремонту»

Командування 2-го армійського корпусу так званої "народної міліції" самопроголошеної ЛНР використовує режим припинення вогню для переміщення та відновлення пошкодженої військової техніки.

Фото: Надано автором

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", в Луганську зафіксовано переміщення важкої бронетехніки бойовиків.

Наявність важкої бронетехніки бойовиків зафіксовано на території АТП 10927 за адресою: м. Луганськ, вул. Оборонна, 101-а. На території АТП створено базу для капітального ремонту пошкодженої бронетехніки бойовиків.

Як повідомляли раніше, на території заводу ОР та заводі коленвалів (вул. Свердлова, 71) створено аналогічні ремонтні бази, де під виглядом капітального ремонту пошкодженої бронетехніки йде її фактичне накопичення. Аналогічна ситуація фіксується на території заводу "Маршал, де зберігається накопичена артилерія.

Інформація групи "Інформаційний спротив" про порізку бойової техніки бойовиків, яка не підлягає відновленню і подальшою відправкою металобрухту на територію РФ не відповідає дійсності.

Дмитро Снєгірьов Дмитро Снєгірьов , Співголова ГІ "Права справа"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram