ГоловнаБлогиБлог Аркадія Корнацького

Павуки в банці

Жадібність ще нікого до добра не доводила. Не знаю, де вперше була сформульована ця істина, але вже чимало разів вона підтверджується в Україні, причому останнім часом - у дуже цікаві способи. Один із них називається "реформа місцевого самоврядування", ще шахраї-"реформатори" називають його "децентралізація". За цими вже остогидлими нормальним людям брехливими термінами приховуються числені злочини влади, в тому числі особливо важкі.

Фото: Сергей Нужненко

Чому це насправді не реформа, а злочин, вже чимало сказано і буде сказано ще більше, в тому числі суто юридично, але зараз не про це. Зараз про феноменальне доказове значення участі начебто різних - принаймні, за їх ствердженнями - політичних партій у "виборах до об'єднаних територіальних громад (ОТГ)".

Всі без винятку політичні партії, які беруть активну участь у цих незаконних виборах до неіснуючих Рад неіснуючих ОТГ і гризуться між собою за перемогу в них, є абсолютно однаковими зграями антинародних політичних шахраїв!

Бо всі вони розуміють, що:

- Конституція України не передбачає таких одиниць адміністративно-територіального устрою, як "об'єднані територіальні громади", зміни до Конституції "в частині самоврядування" не внесені;

- жодної добровільності з приводу "об'єднання громад" не існує, рішення щодо ініціювання "об'єднання" і власне об'єднання приймаються під жорстким адміністративним тиском, шантажом, обманом;

- нема законних підстав для дострокового припинення повноважень депутатів сільрад, обраних у 2015 році терміном на 5 років;

- "перші вибори" можуть бути виключно до новостворених Рад новоутворених адміністративно-територіальних одиниць, але ОТГ насправді не утворюються і не можуть бути утворені з вищезазначених причин, відповідно нема адміністративно-просторової бази для створення нових Рад. Тому термін "перші вибори" придумано і застосовується можновладцями-злочинцями виключно для обходу законів, насправді ж проводяться незаконні дострокові вибори до вже існуючих місцевих Рад;

- ЦВК приймає незаконні рішення щодо проведення фіктивних "перших виборів", вони є незаконними з цієї причини, з усіх вищенаведених і багатьох інших причин.

І найголовніше: справжньою метою влади із "об'єднання громад" є зовсім не їх фінансова спроможність і добробут (що вже доказано на практиці), а зовсім інше - підготовка до фальсифікації результатів наступних виборів завдяки різкому скороченню кількості виборчих комісій і наявності слухняних маріонеток в ОТГ.

Йде битва за місце біля "кормушки" - годівнички, якою є для нинішньої "політичної еліти" влада.

Саме тому з піною на губах сваряться, хто кого переміг, рвуть одне одного, як павуки в банці, "коаліційні" і "опозиційні", а насправді абсолютно однакові за своєю антинародною сутністю партії та їх лідери в гонитві за можливістю вчергове будь-що утриматися при владі - задля подальшого грабунку народу.

Аркадій Корнацький Аркадій Корнацький , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram