«Схід-рок» – фестиваль патріотів України

Полтава, Херсон, Харків, Бориспіль, міста Донецької області – саме така географія походження гуртів, які «запалювали» серця на традиційному фестивалі «Схід-рок», який вкотре відбувся 22-23 серпня у фестивальній столиці Східної України – місті Тростянці, у Круглому Дворі – пам’ятнику архітектури 18 століття.

Фото: Надано Андрієм Межерицьким

Мені пощастило бути на цьому фестивалі лише 23 серпня, отже день та половину ночі насолоджувався я творчістю українських гуртів «Інше Небо», «On Level», «SinoptiK», «Fontaliza», «Роллікс», «О.Torvald». Також порадували глядачів та слухачів хлопці із Фінляндії – гурт «MadCraft». Спеціальним гостем став гурт «BRUTTO» - виконавець пісні «Воины света», яка стала гімном Революції Гідності.

Харків’ян представляв на фестивалі чудовий гурт «On Level», учасником якого є талановитий зміївчанин Ігор Труш.

Місто Харків на фестивалі отримало свою порцію вітальних слів, адже саме 23 серпня перша столиця святкує День міста. Святкували також на фестивалі і День Державного Прапора України, який святкується також 23-го серпня. Синьо-жовтих прапорів та вишиванок і справді було багато.

«Схід-рок»-2015 закінчився виконанням гімну України у рок-обробці, і тепер лише через рік можна буде відчути ту неповторну щирість та неймовірну енергетику, які притаманні фестивальному рухові.

Андрій Межерицький Андрій Межерицький , Депутат Зміївської міської ради Харківської області,
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram