ГоловнаБлогиБлог Андрія Мамалиги

Міністерство НЕсправедливості

Міністерство юстиції України стало інструментом в руках рейдерів. В цьому я переконався на днях, коли дізнався про Наказ Заступника міністра (юстиції) з питань державної реєстрації Павла Мороза № 1534/5 від 30 травня 2016 року, яким скасовані реєстраційні дії і мене як громадянина України було в незаконний спосіб, поза судових процедур свавільно було позбавлено корпоративних прав на частку в товаристві.

Міністерство Юстиції нехтує законами України та перебрало на себе функції судової гілки влади. адже Павло Мороз видав Наказ №1534/5 всупереч пп.4 п.8 ст.34 Закону України, оскільки між заявником та мною є судове провадження в господарському суді міста Києва, а тому скарга мала б бути залишена без задоволення. Крім того, як вбачається з рейдерського Наказу, скарга зареєстрована 28 травня 2016 року та розглянута в той же день комісією, яка в супереч п.9,11 Порядку розгляду скарг у сфері держаної реєстрації ( Постанова Кабімна № 1128 від 25.12.2015 року) не повідомила мене про розгляд скарги, що стосується моїх прав та інтересів.

14 червня 2016 року я навідався до Міністерства «несправедливості» за адресою вул.Євгена Сверстюка ( колишня М. Раскової ) 15 в зал засідань Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації №1208, на підставі висновку якої власник Infiniti QX Павло Мороз і виніс ганебний наказ.

Заслуговує на особливу увагу, як і де зустрічали «слуги народу» невдоволених громадян.

Одразу скажу , що в приміщені, де знаходиться робоче місце ЗАСТУПНИКА МІНІСТРА ЮСТИЦІЇ немає жодної вивіски!

Вахтер на вході не дає жодної інформації що до перебування в цій будівлі підрозділу міністерства. Тож цей бар`єр прийшлось долати через турнікети зверху. На дванадцятому поверсі, нас зустрічали броньовані двері без вивіски та «всевидяще око» камери.

Там жіночий голос через домофон повідомив , що мене викличуть. Я не погодився з цією пропозицією, оскільки маю право брати участь в засіданні Комісії, яка мало вже початися о 15.00 годині. Та голос був невблаганний, тож прийшлось гамселити в броньовані двері, бо ж громадянин України прийшов до Міністерства шукати справедливість! Двічі викликана поліція приїхати відмовилася.

Та двері нарешті відчинилися і попав… В довгому коридорі я знов не побачив жодної вивіски . Працівники , які вийшли поспілкуватися не хотіли представлятися , але таки відчинили зал засідань комісії 1208.

На мій подив, ні о 15.00 годині, ні о 16.00 годині, ні о 17.00 годині комісія не зявилася.

О 17.15 зявилися члени Комісії : Гайдук В.М., Кузик П.В., Коноплянка А.О., Оскірко А.О.Котяш Л.П., Кушніренко О.В.Мартинюк О.А.. які «справедливості ради» вислухали нас та о 18.00 годині покинули зал засідань, не прийнявши жодних рішень.

То ж і виникає питання, чим нинішня влада «цинічних бариг» відрізняється від влади «професійних регіоналів»?

Нічим ! Якщо в країні поза судом можливе виключення учасника з складу товариства , а отже і інвестора, то в цій країні «справедливості немає».

Андрій Мамалига Андрій Мамалига , Правозахисник, громадський діяч, адвокат
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram