Шукаємо моніторів для перевірки продуктів

Громадська організація «Фундація.101», яку я очолюю, запрошує небайдужих громадян взяти участь у контролі за якістю харчових продуктів, які реалізуються в мережах супермаркетів по всій території України.

Фото: pumba1/Depositphotos

Коли температура повітря на вулиці сягає понад 30 градусів тепла, більшість продуктових товарів, зокрема м'ясних, швидко псується, але адміністрація магазинів не встигає вчасно прибрати неякісний товар з вітрин. Як наслідок, громадяни купують зіпсовані продукти, вживання яких може спричинити отруєння.

Представники нашої організації зверталися щодо цього до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, проте належної реакції від вказаного державного органу не отримали. Саме тому ГО «Фундація.101» ініціює громадський моніторинг, метою якого є перевірка стану харчових продуктів та встановлення фактів продажу зіпсованих товарів.

Для участі в моніторингу необхідно заповнити форму, після чого з вами зв’яжуться представники нашої організації та нададуть всі необхідні інструкції.

Андрей Богданович Андрей Богданович , Блогер, эксперт по вопросам доступа к публичной информации и борьбе с коррупцией
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram