Stop Рожок! Агонія!

На привеликий жаль, колишній ректор Володимир Рожок, усвідомлюючи, що підтримки колективу не має, увійшов у стадію цілковитої агонії та продовжує вдаватись до геть не джентельменських засобів.

Так, днями, він погрозами змушував декана оркестрового факультету, талановитого музиканта Михайла Мимрика знятися з виборчих перегонів, намагаючись у такий спосіб, позбутись серйозного конкурента на виборах. Михайло Романович зробив відповідну заяву – нині цим займаються правоохоронні органи.

Вчора ввечері було зроблено спробу змусити оргкомітет виборів перенести проведення виборів, під приводом проведення однією з громадських організацій акції під стінами Академії. Слід відзначити, що акція, виходячи з тексту заяви, планується абсолютно мирною і не має ніякого стосунку до виборів в Академії. Тож ніякої загрози для їх проведення зі змісту листа не вбачається.

Було, навіть, заготовлено лист на ім”я Міністра з проханням, з цієї підстави, відтермінувати вибори.

Викладачам та студентам постійно нав'язують фейк про те, що Рожок буде знати хто і як голосував і, ставши ректором, зведе з усіма порахунки.

Звертаюсь до всіх викладачів та студентів – донесіть цю інформацію до своїх колег, до всіх, хто голосуватиме - бюлетні не мають ні яких номерів чи інших позначок, за якими було б можна ідентифікувати голосуючого.

Це дуже важливо знати кожному!

І, чисто гіпотетичне питання, Володимире Івановичу, Ви справді збираєтесь звести порахунки з щонайменше 70% викладачів і студентів?!!

Сьогодні мав розмову з Міністром Євгеном Нищуком. Його позиція незмінна – демократичним виборам у Академії бути. Влада забезпечить демократичний вибір кожного з голосуючих та безпеку під час проведення виборів.

Володимире Івановичу, Ви в черговий раз показали колективу і громадькості Ваше істинне обличчя!

І, насамкінець, свої відповіді і випади на мою адресу залиште при собі. Не збираюся аналізувати Ваші недолугі виправдовування.

Мова нині не про мене, а про Вас – претендента на посаду Ректора головного музичного ВНЗ країни!

Я лише вболіваю за чесні вибори, Ви ж усіма засобами боретесь за посаду і владу.

Не боюсь ні Вас, ні тітушок, і ніякі технології Вам недопоможуть, Лише колектив вирішить майбутнє Академії.

Анатолій Солов’яненко Анатолій Солов’яненко , Головний режисер Національної опери України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram